Jus Tego

Jus Tego

Ζυμώνουμε στο μίξερ το 1/3 του αλεύρου με τη μαγιά λιωμένη στο γάλα

Τοποθετούμε το μίγμα στη στόφα για 20-30 λεπτά

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαη ελαφρά

Τοποθετούμε το προζύμι στο μίξερ,προσθέτουμε το μίγμα αυγών-ζάχαρης,το υπόλοιπο αλεύρι  το πορτοκάλι και το αλάτι και ζυμώνουμε καλά

Οταν ομογεμνοποιηθή η ζύμη προσθέτουμε τη Μαλακή Μαργαρίνη FAMA GOLD και το Φυτ.Μαγ.Λίπος FAMA και συνεχίζουμε το ζύμωμα

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά

Κόβουμε στο σχήμα της αρεσκίας μας και πλαθουμε και στοφάρουμε μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της ζύμης.

Συνταγη

Τσουρέκι με μαλακή Μαργαρίνη GOLD και Φυτικό Μαγ Λίπος 
Υλικα
1000 γρ. Αλεύρι super extra
150 γρ. Αυγά
10 γρ. Αλάτι
65 γρ. Μαγιά Νωπή 
300 γρ. Ζάχαρη
350 γρ. Γάλα 3,5% λιπαρά
100 γρ  Μαργαρίνη Μαλακή  FAMA GOLD
100 γρ. Φυτ.Μαγ.Λίπος  FAMA   
100 γρ .Χυμός Πορτοκάλι
30 γρ. Μαχλέπι
10 γρ. Μαστίχα  
Διαρκεια ψησιματος
35-55  λεπτά αναλογα με το μέγεθος

View it online