Γαλλική σφολιάτα

Γαλλική σφολιάτα

Γαλλική σφολιάτα με Μαργαρίνη Κρουασάν 

300 γρ./κιλό ζύμης Μαργαρίνη  FAMA Κρουασάν
            100 γρ. Μαλακή Μαργαρίνη FAMA GOLD
           600 γρ. Αλεύρι Αμερικής 
            400 γρ. Αλέυρι 55% 
           500-550 γρ. Νερό Κρύο
           25 γρ. Αλάτι  

                                 

Ετέλεση

Ζυμώνουμε στο μίξερ το αλέυρι, το αλάτι, τα 100 γρ. Μαλακή Μαργαρίνη FAMA GOLD και το νερό στην 1η ταχύτητα για 3-4 λεπτά για να γίνει μια μαλακή ζύμη. Βγάζουμε τη ζύμη και σχηματίζουμε μια μπάλα .Καλύπτουμε με πλαστικό φίλμ για να μην κάνει κρούστα και ξεκουράζουμε για 30 λεπτά. Ανοίγουμε τη ζύμη και μορφοποιούμε σε σχήμα τετράγωνο και πάχος ομοιόμορφο.

Τοποθετούμε την Μαργαρίνη FAMA Κρουασάν πλάκα στο κέντρο της ζύμης και δένουμε τη ζύμη γύρω από την Μαργαρίνη. Κάνουμε 1 μονό και 1 διπλό δίπλωμα

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30-45 λεπτά Κάνουμε 1 μονό δίπλωμα και ανοίγουμε το τελικό φύλλο.