Η Εταιρία

Κούλας Κωνσταντίνος - Μάμαλης Βασίλειος Ο.Ε.

Η Εταιρία ΚΟΥΛΑΣ Κ.-ΜΑΜΑΛΗΣ Β. Ο.Ε ιδρύθηκε το 2008 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία και αντιπροσώπευση κατεψυγμενης ζυμης, πρώτων υλών αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής.Εξυπηρετεί τους πελάτες της στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, της Λευκάδας και της Κέρκυρας με τον δικο τις στολο οχηματων αλλα και μεταφορικες εταιριες τις περιοχης. Έχοντας ως γνώμωνα την άμμεση εξυπηρέτηση των αναγκών τους, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταξιωθεί στην συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου.

Η εταιρία συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει εταιρίες με προϊόντα αρίστης ποιότητας και διακινεί μεταξύ άλλων: μείγματα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, βοηθητικές και πρώτες ύλες , μαργαρίνες , παγωτά, υλικά συσκευασίας, κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης, βουτήγματα, νωπά προϊόντα ( μαγιά, κτλ. ). Παρακολουθώντας τις εξελίξεις που συντελούνται στον χώρο του κλάδου, η εταιρία ΚΟΥΛΑΣ Κ.-ΜΑΜΑΛΗΣ Β. Ο.Ε βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες, με απότερο σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους σε νέα προϊόντα , υπηρεσιες, ιδέες και προτάσεις!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσας

Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων μας και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για ότι νέο κυκλοφορεί ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι χρειάζονται για την επιχείρηση τους.

Δειγματισμός

Σας παρέχουμε δείγματα από τα προϊόντα ώστε να ξέρετε ακριβώς τι αγοράζετε

Επίδειξη

Με τους τεχνικούς των εταιριών μπορούμε να κάνουμε επίδειξη στο χώρο σας, ώστε να έχετε εικόνα του τελικού προϊόντος και με το τρόπο που χρησιμοποιείται στην συνταγή.

Παράδοση στο χώρο σας

Με το δικό μας στόλο οχημάτων μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην Ήπερο, Λευκάδα και Κέρκυρα

  • Είμαστε οι καλύτεροι και οποιος διαφωνεί να περάσει από το γραφείο για να τις φαει!

    Ιωάννης Παπασταύρος
  • The only important thing about design is how it relates to people.

    Victor Papanek